Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bombanuclear (1594594) - Cuarte de Huerva (1333439) » 487192990: T44/J12/X

Liga 487192990 Información oficial sobre el partido 487192990 en Hattrick

25.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.870 (96953)

FC Bombanuclear Alineación oficial del equipo 'FC Bombanuclear' en el partido 1 - 5 Cuarte de Huerva Alineación oficial del equipo 'Cuarte de Huerva' en el partido
0 - 1 Pedro Iruñela (21')
0 - 2 Jesús García Ferreros (22')
Curt Lümmel (38') 1 - 2
1 - 3 Óscar Quesada Guzmán (39')
1 - 4 Pablo Neruda (47')
1 - 5 Pablo Neruda (70')
FC Bombanuclear Alineación oficial del equipo 'FC Bombanuclear' en el partido 1 - 5 Cuarte de Huerva Alineación oficial del equipo 'Cuarte de Huerva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bombanuclear Alineación oficial del equipo 'FC Bombanuclear' en el partido 1 - 1 Cuarte de Huerva Alineación oficial del equipo 'Cuarte de Huerva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,0 % 23,4 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bombanuclear

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Florentino Badajoz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Curt Lümmel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Florentino Badajoz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bombanuclear que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Ferrer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Iñaki Ugaldiaga.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Amr Bouderbala va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Cuarte de Huerva

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Pedro Iruñela donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 22, Cuarte va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jesús García Ferreros.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Quesada Guzmán de Cuarte l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cuarte. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Pablo Neruda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Pablo Neruda des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Vicente Gavarrón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cuarte al minut 2.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Pedro Iruñela va estar a punt de posar per davant a Cuarte amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hades Cambados va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Óscar Quesada Guzmán va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Soto Ruiz de Cuarte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Quesada Guzmán.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Vidiella de Cuarte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Abdelouali El-Araichi ocupà el lloc d'en Diego Soto Ruiz al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Cuarte quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Diego Soto Ruiz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jordi Vidiella no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.