Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fieras Escoria FC (1590585) - prieguenses (1432215) » 487186994: T44/J11/X

Liga 487186994 Información oficial sobre el partido 487186994 en Hattrick

18.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / X.763 (96846)

Fieras Escoria FC Alineación oficial del equipo 'Fieras Escoria FC' en el partido 2 - 2 prieguenses Alineación oficial del equipo 'prieguenses' en el partido
0 - 1 Eugenio Cuaga (43')
0 - 2 Óscar Eregui (44')
Raúl Lama Alvarez (60') 1 - 2
Dositeo Lugilde (68') 2 - 2
Fieras Escoria FC Alineación oficial del equipo 'Fieras Escoria FC' en el partido 2 - 2 prieguenses Alineación oficial del equipo 'prieguenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fieras Escoria FC Alineación oficial del equipo 'Fieras Escoria FC' en el partido 4 - 0 prieguenses Alineación oficial del equipo 'prieguenses' en el partido
Tiene mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fieras Escoria FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passava el minut 60 del matx, quan l'atent Raúl Lama Alvarez va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Escoria aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Dositeo Lugilde va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Chema Salinas va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en David Barba, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Escoria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Reina va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Marichalar.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Escoria va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Dumitru Pandrea va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Marichalar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Chema Salinas no va entrar per centímetres.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Gonzalo Reina quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gonzalo Reina va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Uzturre Arganara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Escoria se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Fernández Larrea.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Raúl Almenar no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Dositeo Lugilde.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Gonzalo Reina, que no va rendir al seu nivell habitual.

prieguenses

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, prieguenses es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eugenio Cuaga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de prieguenses. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Óscar Eregui xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Javier Sandoval de prieguenses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.