Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleti Max (991987) - Deportivo de Juerga (1588726) » 487173617: T44/J12/X

Liga 487173617 Información oficial sobre el partido 487173617 en Hattrick

25.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.524 (96607)

Atleti Max Alineación oficial del equipo 'Atleti Max' en el partido 3 - 1 Deportivo de Juerga Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Juerga' en el partido
Jonatan Borrell (63') 1 - 0
Jonatan Borrell (71') 2 - 0
Valentí Figuerola (81') 3 - 0
3 - 1 Abdelhamid Zagnan (83')
Atleti Max Alineación oficial del equipo 'Atleti Max' en el partido 3 - 1 Deportivo de Juerga Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Juerga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atleti Max Alineación oficial del equipo 'Atleti Max' en el partido 1 - 2 Deportivo de Juerga Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Juerga' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleti Max

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 沈 (Shen) 文宗 (Wenzong) va anar directament als peus de Jonatan Borrell que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jonatan Borrell la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atleti es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 71.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atleti va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valentí Figuerola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Valentí Figuerola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 沈 (Shen) 文宗 (Wenzong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atleti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Valentí Figuerola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentí Figuerola.

Deportivo de Juerga

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Abdelhamid Zagnan va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Deportivo va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Jesús Ercilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Selatse Fundazuri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Felipe Velardo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Ignacio Parreño va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jesús Ercilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Eduardo Deslobes de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.