Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paterneros (1432117) - abetxuku (439814) » 487173398: T44/J14/X

Liga 487173398 Información oficial sobre el partido 487173398 en Hattrick

08.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / X.520 (96603)

paterneros Alineación oficial del equipo 'paterneros' en el partido 3 - 1 abetxuku Alineación oficial del equipo 'abetxuku' en el partido
Isidor Etxebarria (29') 1 - 0
Isidor Etxebarria (33') 2 - 0
2 - 1 Carlos Paleologo (37')
Isidor Etxebarria (83') 3 - 1
paterneros Alineación oficial del equipo 'paterneros' en el partido 3 - 1 abetxuku Alineación oficial del equipo 'abetxuku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
paterneros Alineación oficial del equipo 'paterneros' en el partido 2 - 2 abetxuku Alineación oficial del equipo 'abetxuku' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,1 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paterneros

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Gonzalo Maldonado Dávila va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Isidor Etxebarria, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 33 minuts de joc, Isidor Etxebarria, corrent com un esperitat, superà primer Ernesto Codes per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de paterneros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Isidor Etxebarria va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Raül Vall-llosada va llançar un penal al minut 36. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): paterneros va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Raül Vall-llosada va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Raül Vall-llosada es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Víctor Centeno per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Armando Saenz Soria va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Jaizki Undiano de paterneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Joaquín Masa es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

abetxuku

Goles Goles

  • 150 Minuto 37 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Carlos Paleologo va reduir les distàncies per al abetxuku amb un bon llançament de falta al minut 37. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rafa Udobro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Darien Bazo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Carlos Paleologo de abetxuku va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85 de partit, Carlos Paleologo de abetxuku va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de abetxuku, en Vicent Lluís Aragonès, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.