Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notincamp (124799) - GRANADA Y VEGAS DEL GENIL (775025) » 487172301: T44/J5/X

Liga 487172301 Información oficial sobre el partido 487172301 en Hattrick

06.09.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / X.501 (96584)

Notincamp Alineación oficial del equipo 'Notincamp' en el partido 2 - 2 GRANADA Y VEGAS DEL GENIL Alineación oficial del equipo 'GRANADA Y VEGAS DEL GENIL' en el partido
Alejandro Marín Pérez (24') 1 - 0
Arseni Estarelles (31') 2 - 0
2 - 1 Antonio Copeiro (34')
2 - 2 Raúl Iñiguez-Abarca (51')
Notincamp Alineación oficial del equipo 'Notincamp' en el partido 2 - 2 GRANADA Y VEGAS DEL GENIL Alineación oficial del equipo 'GRANADA Y VEGAS DEL GENIL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Notincamp Alineación oficial del equipo 'Notincamp' en el partido 4 - 1 GRANADA Y VEGAS DEL GENIL Alineación oficial del equipo 'GRANADA Y VEGAS DEL GENIL' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notincamp

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Notincamp va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Marín Pérez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Arseni Estarelles de Notincamp va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Sergio Peña va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Notincamp se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Óscar Zuriano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Ignacio Huar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Cabarrús! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Ernesto García de Toledo de Notincamp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GRANADA Y VEGAS DEL GENIL

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 34, el jugador visitant Antonio Copeiro va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de GRANADA al minut 51. Raúl Iñiguez-Abarca va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernando Agra va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Antonio Copeiro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Jesús Rivas va aconseguir desviar el seu xut a córner.