Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palmereros (1418409) - FRENZY F.C. (1600104) » 487171484: T44/J11/X

Liga 487171484 Información oficial sobre el partido 487171484 en Hattrick

18.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / X.486 (96569)

palmereros Alineación oficial del equipo 'palmereros' en el partido 4 - 0 FRENZY F.C. Alineación oficial del equipo 'FRENZY F.C.' en el partido
Severino Bernardos (12') 1 - 0
Enrique Oriol López (19') 2 - 0
David Tejada (23') 3 - 0
Ignacio Pries (77') 4 - 0
palmereros Alineación oficial del equipo 'palmereros' en el partido 4 - 0 FRENZY F.C. Alineación oficial del equipo 'FRENZY F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
palmereros Alineación oficial del equipo 'palmereros' en el partido 2 - 2 FRENZY F.C. Alineación oficial del equipo 'FRENZY F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palmereros

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Enrique Oriol López el va rematar Severino Bernardos amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 19 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a palmereros i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 19 minuts de joc. Mentre en Enrique Oriol López el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): David Tejada va incrementar l'avantatge de palmereros amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ignacio Pries es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eduardo Hidalgo es va comportar com un juvenil al minut 58 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aridani Tamayo Oña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Marcos Pérez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Tejada de palmereros es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en David Tejada va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): palmereros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Severino Bernardos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava 林 (Lin) 力丹 (Lidan) al camp.

FRENZY F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En José Manuel Barreto va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Francesc Xavier Pidelaserra.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): FRENZY va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en José Manuel Barreto.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): FRENZY va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Eduardo Echazarreta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de FRENZY havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del FRENZY va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Diego Valdeboys no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Esteban Fuentes Albar de FRENZY va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Esteban Fuentes Albar se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuel Quintero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.