Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hortaleza atletico (124510) - deliteellallan (1594870) » 487168561: T44/J8/X

Liga 487168561 Información oficial sobre el partido 487168561 en Hattrick

27.09.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / X.434 (96517)

hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido 0 - 3 deliteellallan Alineación oficial del equipo 'deliteellallan' en el partido
0 - 1 Daniel Valle (29')
0 - 2 Jaime Calabaza (37')
0 - 3 Daniel Valle (55')
hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido 0 - 3 deliteellallan Alineación oficial del equipo 'deliteellallan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hortaleza atletico Alineación oficial del equipo 'hortaleza atletico' en el partido 1 - 2 deliteellallan Alineación oficial del equipo 'deliteellallan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hortaleza atletico

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Joan Artigas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pedro Ñora. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Joan Artigas no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Genís Colomé de hrtz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

deliteellallan

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hrtz. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Valle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del deliteellallan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 29.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Jesús Juan Caballero la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jaime Calabaza que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, un xut de Daniel Valle des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignacio Jiménez Cacho va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jesús Juan Caballero de deliteellallan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Josep Joan Gramona va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Daniel Valle va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raúl Piñeiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Villabol de deliteellallan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ramón Conalos que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.