Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Santichueli (438523) - Partetobillos CF (795287) » 487166319: T44/J8/X

Liga 487166319 Información oficial sobre el partido 487166319 en Hattrick

27.09.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / X.394 (96477)

F.C. Santichueli Alineación oficial del equipo 'F.C. Santichueli' en el partido 0 - 1 Partetobillos CF Alineación oficial del equipo 'Partetobillos CF' en el partido
0 - 1 José María Castrelo (41')
F.C. Santichueli Alineación oficial del equipo 'F.C. Santichueli' en el partido 0 - 1 Partetobillos CF Alineación oficial del equipo 'Partetobillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Santichueli Alineación oficial del equipo 'F.C. Santichueli' en el partido 1 - 3 Partetobillos CF Alineación oficial del equipo 'Partetobillos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Santichueli

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Julio Mendoza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Rodrigo Quijada va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Quijada va estar a punt d'empatar per a Santichueli quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro Vega Bazán va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Falko Ruschke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Rodrigo Vargas ocupà el lloc d'en Daniel Delbalps al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de Santichueli quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 59 de partit, quan un jugador de Santichueli, en José Julio Mendoza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Partetobillos CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Partetobillos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José María Castrelo.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Jorge Malamata va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Àlex Macià de Partetobillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!