Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los bordes del área (310467) - Mistique (776538) » 487160386: T44/J9/X

Liga 487160386 Información oficial sobre el partido 487160386 en Hattrick

04.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / X.288 (96371)

Los bordes del área Alineación oficial del equipo 'Los bordes del área' en el partido 0 - 2 Mistique Alineación oficial del equipo 'Mistique' en el partido
0 - 1 Raúl Romeral (7')
0 - 2 Abel Astigarraga (77')
Los bordes del área Alineación oficial del equipo 'Los bordes del área' en el partido 0 - 2 Mistique Alineación oficial del equipo 'Mistique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los bordes del área Alineación oficial del equipo 'Los bordes del área' en el partido 3 - 1 Mistique Alineación oficial del equipo 'Mistique' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los bordes del área

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): bordes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antoni Montané en un 1 contra 1 amb el porter Amador Castañer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el bordes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paciano Caínzos no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, David Hernández quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de David Hernández hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): bordes enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 42 va fer que Florian Abanto de bordes hagués d'abandonar el terreny de joc. Jofre Desvalls va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Mistique

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Francisco Colmenares va pentinar un córner cap al segon pal que Raúl Romeral va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Abel Astigarraga de Mistique va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Abel Astigarraga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kasimir Urduña, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eneko Kondearena, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Abel Astigarraga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mistique va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hugo Ricardos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Jesús Concabella estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.