Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los monsters (1602320) - U.D.Arenas de armilla (1372400) » 487156306: T44/J11/X

Liga 487156306 Información oficial sobre el partido 487156306 en Hattrick

18.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / X.215 (96298)

los monsters Alineación oficial del equipo 'los monsters' en el partido 2 - 0 U.D.Arenas de armilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Arenas de armilla' en el partido
Cristòfor Peig (31') 1 - 0
Florentino Piñero (71') 2 - 0
los monsters Alineación oficial del equipo 'los monsters' en el partido 2 - 0 U.D.Arenas de armilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Arenas de armilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los monsters Alineación oficial del equipo 'los monsters' en el partido 1 - 2 U.D.Arenas de armilla Alineación oficial del equipo 'U.D.Arenas de armilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,2 % 46,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los monsters

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Florentino Piñero va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cristòfor Peig, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): monsters va augmentar la diferència quan Florentino Piñero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Manuel Zaragozá va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Florentino Piñero de monsters va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gonzalo Lafiguera per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ernest Palmarola va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gonzalo Lafiguera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Paco Caamaño de monsters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69 de partit, Paco Caamaño de monsters va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Doroteu Bernárdez de monsters va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lalo Gacias va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Juan Manuel Zaragozá de monsters es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

U.D.Arenas de armilla

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Arotz Gabarre va estar a punt de posar per davant a U.D.Arenas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pere Antoni Crespí va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pere Antoni Crespí va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Edgar Cossio des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Manuel Hervás va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arotz Gabarre de U.D.Arenas es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): U.D.Arenas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jesús Larra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Estrada al camp.
  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Semblava que Ernest Palmarola s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.