Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ViLLaL C.F. (1433257) - JLeo FC (493077) » 487150499: T44/J1/X

Liga 487150499 Información oficial sobre el partido 487150499 en Hattrick

09.08.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / X.112 (96195)

ViLLaL C.F. Alineación oficial del equipo 'ViLLaL C.F.' en el partido 0 - 3 JLeo FC Alineación oficial del equipo 'JLeo FC' en el partido
0 - 1 Lizardi Anduaga (7')
0 - 2 Juan Ignacio Valenciaga (79')
0 - 3 Lizardi Anduaga (84')
ViLLaL C.F. Alineación oficial del equipo 'ViLLaL C.F.' en el partido 0 - 3 JLeo FC Alineación oficial del equipo 'JLeo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ViLLaL C.F. Alineación oficial del equipo 'ViLLaL C.F.' en el partido 0 - 1 JLeo FC Alineación oficial del equipo 'JLeo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViLLaL C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Maratos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 66, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jorge Echeverialzueta, jugador de ViLLaL, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 19. Juan Carlos Soria Sancho, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Eduardo Manuel Pérez Bujo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

JLeo FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lizardi Anduaga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, JLeo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Ignacio Valenciaga.
  • 117 Minuto 84 (Gol evento especial cansancio): Un Eduardo Manuel Pérez Bujo visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del JLeo Lizardi Anduaga que, sol davant el porter, va deixar el marcador 0 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): JLeo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 10, però Roger Cerdà va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eduardo Vidanes al minut 20, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Juan Ignacio Valenciaga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Venceslau Becerra va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Ignacio Valenciaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JLeo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): André Alba de JLeo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Cendrero.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Nistal de JLeo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de JLeo, en André Alba, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.