Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bandoleros (1417891) - A.S Carpaneto calcio (437147) » 487148480: T44/J14/X

Liga 487148480 Información oficial sobre el partido 487148480 en Hattrick

08.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / X.75 (96158)

Bandoleros Alineación oficial del equipo 'Bandoleros' en el partido 3 - 2 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
Juan Luis Garret (2') 1 - 0
1 - 1 Joaquín Conlledo (13')
1 - 2 Toni Giménez (57')
Juan Luis Garret (58') 2 - 2
Rafael Arnal (63') 3 - 2
Bandoleros Alineación oficial del equipo 'Bandoleros' en el partido 3 - 2 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bandoleros Alineación oficial del equipo 'Bandoleros' en el partido 6 - 2 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bandoleros

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Luis Garret de Bandoleros aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bandoleros amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 58, deixant Juan Luis Garret en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rafael Arnal de Bandoleros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Juan Luis Garret va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horacio Jiménez Umbral de Bandoleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Óscar Urreche ocupà el lloc d'en Luis Javier Guardia al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Bandoleros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Horacio Jiménez Umbral va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

A.S Carpaneto calcio

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 13, quan Joaquín Conlledo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 57 (Gol de penalti): En Toni Giménez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 57. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cálico Acosta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Aitor Arrillaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduardo Porcel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Eduardo Porcel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Aitor Arrillaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Arnal es va comportar com un juvenil al minut 64 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Cálico Acosta al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gurdunfo Castrodeza de Carpaneto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gurdunfo Castrodeza de Carpaneto va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Yavor Yovchev estava fent un bon partit.