Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Betis (1431751) - Halcones de Catalunya (118395) » 487128838: T44/J4/IX

Liga 487128838 Información oficial sobre el partido 487128838 en Hattrick

30.08.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IX.1773 (177268)

Atletico Betis Alineación oficial del equipo 'Atletico Betis' en el partido 0 - 1 Halcones de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Halcones de Catalunya' en el partido
0 - 1 Miguel Alberto Arnalich (51')
Atletico Betis Alineación oficial del equipo 'Atletico Betis' en el partido 0 - 1 Halcones de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Halcones de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Betis Alineación oficial del equipo 'Atletico Betis' en el partido 0 - 4 Halcones de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Halcones de Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Betis

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Yighmurassen Tajmouti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francesc Romeu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Camerón.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José María Camerón va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Halcones de Catalunya

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Alberto Arnalich la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Catalunya es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Berto Caaveiro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Adán Guzmán Pérez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Catalunya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Chema Garastegui va desviar el xut final de Miguel Alberto Arnalich després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Royston Cody va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Chema Garastegui, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Berto Caaveiro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chema Garastegui va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Catalunya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Cibrán Paradelo va quedar-se sol davant el porter Chema Garastegui, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Catalunya va ser a punt de marcar al minut 81, quan el seu jugador Luis Enrique Güasca va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Royston Cody quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chema Garastegui, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Berto Caaveiro, el jugador de Catalunya va ser expulsat al minut 36.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En David Cornella de Catalunya va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Vecilla va prendre el seu rol al minut 11.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): Catalunya es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carlos Vecilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cibrán Paradelo al camp.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Raúl Espiáu ocupà el lloc d'en Carles Ferraté al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Catalunya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.