Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cimadevila (993519) - ZURGENA CF (491577) » 487125681: T44/J13/IX

Liga 487125681 Información oficial sobre el partido 487125681 en Hattrick

01.11.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / IX.1716 (177211)

cimadevila Alineación oficial del equipo 'cimadevila' en el partido 3 - 1 ZURGENA CF Alineación oficial del equipo 'ZURGENA CF' en el partido
Jesús Méndez Pombo (2') 1 - 0
Jesús Méndez Pombo (5') 2 - 0
2 - 1 Josep de Temple (66')
Sergio Manlio (79') 3 - 1
cimadevila Alineación oficial del equipo 'cimadevila' en el partido 3 - 1 ZURGENA CF Alineación oficial del equipo 'ZURGENA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cimadevila Alineación oficial del equipo 'cimadevila' en el partido 5 - 0 ZURGENA CF Alineación oficial del equipo 'ZURGENA CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cimadevila

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): cimadevila, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Jesús Méndez Pombo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 5 (Gol por la derecha): cimadevila va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jesús Méndez Pombo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Sergio Manlio de cimadevila va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xavi Tugas va rematar alt.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xavi Tugas de cimadevila va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Vasco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cimadevila van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Manlio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Mansilla.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús Méndez Pombo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaime Gerpe Landín.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Akize Antxa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rubén Mejía.

ZURGENA CF

Goles Goles

  • 117 Minuto 66 (Gol evento especial cansancio): En Sergio Manlio semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 66 de partit. En Josep de Temple del ZURGENA s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Hubert Brumsee va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Yordan Petkov no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Soto Miura de ZURGENA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcel Ecenarro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de ZURGENA, en Marcel Ecenarro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.