Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fogueres de Montsoriu (437982) - Mario Canotelli F.C. (1588062) » 487123508: T44/J1/IX

Liga 487123508 Información oficial sobre el partido 487123508 en Hattrick

09.08.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / IX.1678 (177173)

Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido 3 - 2 Mario Canotelli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mario Canotelli F.C.' en el partido
0 - 1 Simón Sáez Barrio (3')
Luis Leandro Barbarie (17') 1 - 1
Roberto Carrillo (20') 2 - 1
Pol Agulló (65') 3 - 1
3 - 2 Simón Sáez Barrio (85')
Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido 3 - 2 Mario Canotelli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mario Canotelli F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fogueres de Montsoriu Alineación oficial del equipo 'Fogueres de Montsoriu' en el partido 5 - 1 Mario Canotelli F.C. Alineación oficial del equipo 'Mario Canotelli F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fogueres de Montsoriu

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, Luis Leandro Barbarie va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Roberto Carrillo al minut 20, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Fogueres i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fogueres va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pol Agulló progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Fogueres per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carles Maria Piqueras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jorge Maestre Dávila una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Detlev Berkholz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Fogueres ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Varlett, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Maestre Dávila. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carles Maria Piqueras per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Detlev Berkholz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Maria Piqueras de Fogueres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mario Canotelli F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Simón Sáez Barrio de Canotelli es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Canotelli seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Simón Sáez Barrio va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Maestre Dávila no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Fernández estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Canotelli es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jorge Armengol no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Suso Bernedo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alaman Garoia va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.