Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Vega (439912) - Juventus S.A.D (434429) » 487117926: T44/J5/IX

Liga 487117926 Información oficial sobre el partido 487117926 en Hattrick

06.09.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / IX.1578 (177073)

Futbol Club Vega Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Vega' en el partido 2 - 2 Juventus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Juventus S.A.D' en el partido
0 - 1 Jesús Espeitx (26')
Guerau Fornós (65') 1 - 1
1 - 2 Ivan Uzunov (87')
Lee Hedley (89') 2 - 2
Futbol Club Vega Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Vega' en el partido 2 - 2 Juventus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Juventus S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbol Club Vega Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Vega' en el partido 4 - 1 Juventus S.A.D Alineación oficial del equipo 'Juventus S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Vega

Goles Goles

  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 65, Guerau Fornós de Futbol empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Futbol aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Lee Hedley va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però David Larrañaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Futbol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Araluce en un 1 contra 1 amb el porter Anghel Staicovici, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Oriol Gordo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Juventus. La jugada d'estratègia del Futbol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guerau Fornós va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guerau Fornós de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, David Larrañaga de Futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Juventus S.A.D

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Juventus va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Jesús Espeitx, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ivan Uzunov va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Venturi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Juventus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Espantoro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Ureta de Juventus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Juventus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Damià Mullor no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Salvador Escoriaza al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Miguel Méndez Castro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.