Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOGIC TEAM (1366084) - El rayo emeritense (311415) » 487115919: T44/J8/IX

Liga 487115919 Información oficial sobre el partido 487115919 en Hattrick

27.09.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / IX.1542 (177037)

LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido 2 - 2 El rayo emeritense Alineación oficial del equipo 'El rayo emeritense' en el partido
0 - 1 Juan Pablo Farnés (25')
0 - 2 Benito Vargas Segovia (38')
Julio César Sanchiz (39') 1 - 2
Adolfo Laverde (52') 2 - 2
LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido 2 - 2 El rayo emeritense Alineación oficial del equipo 'El rayo emeritense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOGIC TEAM Alineación oficial del equipo 'LOGIC TEAM' en el partido 2 - 4 El rayo emeritense Alineación oficial del equipo 'El rayo emeritense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,8 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOGIC TEAM

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Julio César Sanchiz trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del LOGIC s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adolfo Laverde que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 52 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Perea va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Oier Amutxastegi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en José María Ardiz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Raúl Villafuentes de LOGIC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En José María Ardiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LOGIC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): LOGIC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Julio César Sanchiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Julio César Sanchiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LOGIC.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Adolfo Laverde de LOGIC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): LOGIC va fer una substitució al minut 30. Santiago Jolís va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julio César Sanchiz.

El rayo emeritense

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de emeritense Juan Pablo Farnés va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benito Vargas Segovia, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Velasco que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Filemón Crecente, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Benito Vargas Segovia va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.