Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Madrid C (988882) - Oviedo Stadium (1459770) » 487114078: T44/J10/IX

Liga 487114078 Información oficial sobre el partido 487114078 en Hattrick

11.10.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / IX.1509 (177004)

Atlético de Madrid C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid C' en el partido 1 - 2 Oviedo Stadium Alineación oficial del equipo 'Oviedo Stadium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Madrid C Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid C' en el partido 3 - 0 Oviedo Stadium Alineación oficial del equipo 'Oviedo Stadium' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Madrid C

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Atlético, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Giménez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xenki Arratagibel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joan Isaac Ortolà estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Atanas Andreev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Ruiz Jiménez.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Raül Quer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Manuel Navarrete va estar a punt d'empatar per a Atlético quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Ruiz Jiménez va desviar la pilota a l'últim instant.

Oviedo Stadium

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Hartz Murelaga va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Iván Cosín que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Stadium.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Isaac Yanez de Stadium no va ser gol per ben poc.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Óscar Valbaler, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Óscar Valbaler va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rayco Urquijo de Stadium es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Óscar Valbaler va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hartz Murelaga ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rodrigo Borreguero no era cap impediment.