Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

García Team (118446) - Oxigen F.C. (315540) » 487106513: T44/J9/IX

Liga 487106513 Información oficial sobre el partido 487106513 en Hattrick

04.10.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / IX.1374 (176869)

García Team Alineación oficial del equipo 'García Team' en el partido 0 - 1 Oxigen F.C. Alineación oficial del equipo 'Oxigen F.C.' en el partido
0 - 1 Artur Almenar (15')
García Team Alineación oficial del equipo 'García Team' en el partido 0 - 1 Oxigen F.C. Alineación oficial del equipo 'Oxigen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
García Team Alineación oficial del equipo 'García Team' en el partido 5 - 0 Oxigen F.C. Alineación oficial del equipo 'Oxigen F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

García Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josep Maria Gubert va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Eustaquio Galligo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Francisco Capaguindegui quasi empata el partit per a García, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Manuel Tixera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alexander Aston hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 214 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Francisco Capaguindegui quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a García! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el García va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alexander Aston no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Marco Aurelio Elizaburu va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rubèn Sitjar es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de García Josep Maria Gubert quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Joan Camins va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Marco Aurelio Elizaburu de García va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fruela Villalar va entrar en el seu lloc.

Oxigen F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Artur Almenar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Oxigen.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Odilón Ortega Molina, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Odilón Ortega Molina va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Maestre Dávila de Oxigen es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Varela de Oxigen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Oxigen va fer una substitució al minut 24. Felipe Elorriaga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company David Tacuba.