Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Solo Maños (1432002) - Yoo Gano F.C. (487622) » 487104942: T44/J8/IX

Liga 487104942 Información oficial sobre el partido 487104942 en Hattrick

27.09.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / IX.1346 (176841)

Team Solo Maños Alineación oficial del equipo 'Team Solo Maños' en el partido 1 - 2 Yoo Gano F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoo Gano F.C.' en el partido
0 - 1 Rafael Crespán (14')
Diego Dazar (51') 1 - 1
1 - 2 Joaquín Castellfollit (66')
Team Solo Maños Alineación oficial del equipo 'Team Solo Maños' en el partido 1 - 2 Yoo Gano F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoo Gano F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Solo Maños Alineación oficial del equipo 'Team Solo Maños' en el partido 3 - 1 Yoo Gano F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoo Gano F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Solo Maños

Goles Goles

  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del Maños amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Diego Dazar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Maños va gaudir d'un penal a favor al minut 7, però el jugador 杜 (Du) 庭光 (Tingguang) va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Todor Marinov.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Carlos Rochafrida de Maños va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Maños va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en 杜 (Du) 庭光 (Tingguang) la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Juan Alfonso Rodríguez va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, 杜 (Du) 庭光 (Tingguang) va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Maños per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aitor Lara San Juan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Rochafrida va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Moreno Uribe de Maños va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Yoo Gano F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Gano prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rafael Crespán.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Gano va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 66. Joaquín Castellfollit va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Elías Aliart, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gano van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 71 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Onofre Icart, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Lope Aranzábal de Gano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69 del partit, Lope Aranzábal de l'equip Gano, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.