Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diocenave (437058) - U.S.Revolution (1591742) » 487104221: T44/J10/IX

Liga 487104221 Información oficial sobre el partido 487104221 en Hattrick

11.10.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / IX.1333 (176828)

diocenave Alineación oficial del equipo 'diocenave' en el partido 1 - 2 U.S.Revolution Alineación oficial del equipo 'U.S.Revolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
diocenave Alineación oficial del equipo 'diocenave' en el partido 3 - 1 U.S.Revolution Alineación oficial del equipo 'U.S.Revolution' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diocenave

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del U.S.Revolution. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicent Lluís Boscà la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del diocenave es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): diocenave va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benjamín Garde ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 42 minuts, en Marcos Cadenas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de diocenave va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de César Moyano va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): diocenave van sortir al contraatac al minut 69, però Miguelanxo Pato va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamín Garde de diocenave es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 41 va fer que Miguel Fuentearmejil de diocenave hagués d'abandonar el terreny de joc. Pepelu Ulloa va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

U.S.Revolution

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Yapci de Ocón va posar els visitants U.S.Revolution per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Javier Martínez Blas el va rematar Sergio Heredia Montoya amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Juan Barú va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alexandre Buscart va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Barú va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Nicodemo Logedo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. U.S.Revolution va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): U.S.Revolution quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nicodemo Logedo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Jesús Irarramendi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexandre Buscart, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Barú al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Heredia Montoya de U.S.Revolution va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Javier Martínez Blas de U.S.Revolution va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael Ahicart va prendre el seu rol al minut 77.