Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antoñales f.c. (1420848) - los corrales c.f (122228) » 487100742: T44/J10/IX

Liga 487100742 Información oficial sobre el partido 487100742 en Hattrick

11.10.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / IX.1271 (176766)

Antoñales f.c. Alineación oficial del equipo 'Antoñales f.c.' en el partido 1 - 5 los corrales c.f Alineación oficial del equipo 'los corrales c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Antoñales f.c. Alineación oficial del equipo 'Antoñales f.c.' en el partido 3 - 4 los corrales c.f Alineación oficial del equipo 'los corrales c.f' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antoñales f.c.

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El Antoñales no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lyuben Georgiev es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del corrales. La jugada d'estratègia del Antoñales per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Andreas Odendorf va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Zugay Bouchnaq de Antoñales va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Filomeno Solares va entrar en el seu lloc.

los corrales c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Augusto Codes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Josep Manuel Serarols va augmentar l'avantatge de corrales a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Augusto Codes de corrales va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 136 Minuto 84 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ricardo Salgado va deixar patent la seva inexperiència al minut 84, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Roberto Queralt va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 4 per a corrales.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Nil Galmés va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Nil Galmés va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Pellisa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Augusto Codes estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nil Galmés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Passats 27 minuts de joc, en Eduardo Monje Alcázar de corrales va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.