Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FUMBOL CLU JOELONA (491286) - Club Dharma (1590002) » 487100050: T44/J3/IX

Liga 487100050 Información oficial sobre el partido 487100050 en Hattrick

23.08.2014 15:45:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / IX.1259 (176754)

FUMBOL CLU JOELONA Alineación oficial del equipo 'FUMBOL CLU JOELONA' en el partido 3 - 0 Club Dharma Alineación oficial del equipo 'Club Dharma' en el partido
Paulo González Vado (2') 1 - 0
Axlor Mendiarte (41') 2 - 0
Paulo González Vado (49') 3 - 0
FUMBOL CLU JOELONA Alineación oficial del equipo 'FUMBOL CLU JOELONA' en el partido 3 - 0 Club Dharma Alineación oficial del equipo 'Club Dharma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FUMBOL CLU JOELONA Alineación oficial del equipo 'FUMBOL CLU JOELONA' en el partido 4 - 0 Club Dharma Alineación oficial del equipo 'Club Dharma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUMBOL CLU JOELONA

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): JOELONA, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Paulo González Vado per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de JOELONA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Axlor Mendiarte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Paulo González Vado van servir per superar a l'últim defensor, en Ángel Castañy. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de JOELONA cantant "Paulo González Vado selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Paulo González Vado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El JOELONA ho intentava per la dreta per mitjà de Mikelots Lesarri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dharma. La jugada d'estratègia del JOELONA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paulo González Vado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Axlor Mendiarte una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de José María Sáez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Club Dharma

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Zak Dumais per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebas Guaita de Dharma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Aravo Deu no li va importar gens ni mica.