Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Achinet (1460549) - los espartacus (48962) » 487086877: T44/J14/IX

Liga 487086877 Información oficial sobre el partido 487086877 en Hattrick

08.11.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / IX.1023 (61294)

Achinet Alineación oficial del equipo 'Achinet' en el partido 0 - 3 los espartacus Alineación oficial del equipo 'los espartacus' en el partido
0 - 1 Juan Bautista Fresneda (5')
0 - 2 Juan Bautista Fresneda (26')
0 - 3 Héctor Solano (70')
Achinet Alineación oficial del equipo 'Achinet' en el partido 0 - 3 los espartacus Alineación oficial del equipo 'los espartacus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Achinet Alineación oficial del equipo 'Achinet' en el partido 2 - 1 los espartacus Alineación oficial del equipo 'los espartacus' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Achinet

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Achinet va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gerard Pellicer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Gerard Pellicer va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 24. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al 33, David Tolfa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Guzmán Rosales. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sergio Moranco va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 59 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Vicens Tresens de Achinet es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 65, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Juan Guzmán Rosales i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Achinet, però el xut de Abel Zalaeta va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador David Tolfa de Achinet s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

los espartacus

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Miguel Marina la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juan Bautista Fresneda que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Juan Bautista Fresneda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a espartacus augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Héctor Solano es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de espartacus, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Tito Malleiro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Bautista Fresneda no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.