Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIRALLES F.C. (1336794) - futbol club b (311002) » 487078565: T44/J7/IX

Liga 487078565 Información oficial sobre el partido 487078565 en Hattrick

20.09.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / IX.875 (61146)

MIRALLES F.C. Alineación oficial del equipo 'MIRALLES F.C.' en el partido 2 - 0 futbol club b Alineación oficial del equipo 'futbol club b' en el partido
Marco Baquero (59') 1 - 0
Enric Endasa (71') 2 - 0
MIRALLES F.C. Alineación oficial del equipo 'MIRALLES F.C.' en el partido 2 - 0 futbol club b Alineación oficial del equipo 'futbol club b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MIRALLES F.C. Alineación oficial del equipo 'MIRALLES F.C.' en el partido 3 - 0 futbol club b Alineación oficial del equipo 'futbol club b' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIRALLES F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MIRALLES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Baquero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Enric Endasa rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Albert Josep Tarrida, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Esparatz Egibar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MIRALLES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): MIRALLES per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Jesús Méndez Blasco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): MIRALLES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Denis Zafferri va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Simón Puntero.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Méndez Blasco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Breixo Betanzos va rematar alt.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Denis Zafferri per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Simón Puntero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Denis Zafferri de MIRALLES va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Esparatz Egibar al minut 88 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Méndez Blasco de MIRALLES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): MIRALLES va fer una substitució al minut 87. Breixo Betanzos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alfredo Cuevas.

futbol club b

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Enrique Roig ocupà el lloc d'en Ayoze Rollán al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Víctor Cadórniga de futbol va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Miguel Baena Fernández va prendre el seu rol al minut 82.