Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Putos Locos (1433117) - Atlético Baretas (771884) » 487074852: T44/J3/IX

Liga 487074852 Información oficial sobre el partido 487074852 en Hattrick

23.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / IX.809 (61080)

De Putos Locos Alineación oficial del equipo 'De Putos Locos' en el partido 3 - 1 Atlético Baretas Alineación oficial del equipo 'Atlético Baretas' en el partido
Daniel Melià (15') 1 - 0
1 - 1 Francisco Ferruces (32')
Pablo Urquiaga (53') 2 - 1
Daniel Melià (67') 3 - 1
De Putos Locos Alineación oficial del equipo 'De Putos Locos' en el partido 3 - 1 Atlético Baretas Alineación oficial del equipo 'Atlético Baretas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
De Putos Locos Alineación oficial del equipo 'De Putos Locos' en el partido 3 - 1 Atlético Baretas Alineación oficial del equipo 'Atlético Baretas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Putos Locos

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Daniel Melià va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Putos.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Putos. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pablo Urquiaga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daniel Melià es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Putos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Amusko Portularrume va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfredo Vázquez.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Putos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Gamundí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Gustavo Berzas del Putos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Daniel Melià va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Putos.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ildelfonso Téllez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Urquiaga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Putos Serafín Isunza va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pablo Urquiaga va entrar en el seu lloc.

Atlético Baretas

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 32 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Francisco Ferruces marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Toni Echebarrieta va fer una estirada espectacular al minut 70, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Francisco Pinedo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Javier Fornoz de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Aleix Miralles de Atlético s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Francisco Ferruces de Atlético es va lesionar lleugerament però va poder continuar.