Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independent dolphins (989226) - coloni neymar (437800) » 487067960: T44/J1/IX

Liga 487067960 Información oficial sobre el partido 487067960 en Hattrick

09.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / IX.686 (60957)

Independent dolphins Alineación oficial del equipo 'Independent dolphins' en el partido 1 - 1 coloni neymar Alineación oficial del equipo 'coloni neymar' en el partido
Ivan Daneş (78') 1 - 0
1 - 1 Piero Cassano (80')
Independent dolphins Alineación oficial del equipo 'Independent dolphins' en el partido 1 - 1 coloni neymar Alineación oficial del equipo 'coloni neymar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Independent dolphins Alineación oficial del equipo 'Independent dolphins' en el partido 2 - 3 coloni neymar Alineación oficial del equipo 'coloni neymar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independent dolphins

Goles Goles

  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Ivan Daneş va donar a Independent un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Alberte Cacho arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Independent per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Félix Gulina va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sérvulo Ferro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Einar Ribera Guzmán va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Hades Chas del Independent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Independent es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ernesto Humara no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hades Chas al camp.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Rafel Codinach de Independent es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ivan Daneş no era cap impediment.

coloni neymar

Goles Goles

  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Piero Cassano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del coloni sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Girart, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Macedonia.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Jesús Arcos de coloni s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.