Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL AMARGUILLO F.C (1332599) - LegionariosTeam (1601032) » 487065232: T44/J6/IX

Liga 487065232 Información oficial sobre el partido 487065232 en Hattrick

13.09.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / IX.637 (60908)

EL AMARGUILLO F.C Alineación oficial del equipo 'EL AMARGUILLO F.C' en el partido 3 - 3 LegionariosTeam Alineación oficial del equipo 'LegionariosTeam' en el partido
Davey Blackley (5') 1 - 0
1 - 1 Manoel Caldelas (15')
Davey Blackley (19') 2 - 1
2 - 2 José María Celis (29')
Jorge Istillartea (49') 3 - 2
3 - 3 José María Celis (57')
EL AMARGUILLO F.C Alineación oficial del equipo 'EL AMARGUILLO F.C' en el partido 3 - 3 LegionariosTeam Alineación oficial del equipo 'LegionariosTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
EL AMARGUILLO F.C Alineación oficial del equipo 'EL AMARGUILLO F.C' en el partido 3 - 5 LegionariosTeam Alineación oficial del equipo 'LegionariosTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL AMARGUILLO F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): AMARGUILLO va posar-se per davant 1 - 0 al minut 5, quan Davey Blackley va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. AMARGUILLO s'avançava en el marcador després que en Davey Blackley xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 49 gràcies a la jugada de Jorge Istillartea, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Ganchaegu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AMARGUILLO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AMARGUILLO, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Carlos Moncada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gizon Olarrazabal de AMARGUILLO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Moncada de AMARGUILLO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miquel Astorch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jesús Irabarreta de AMARGUILLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio César de la Iglesia de AMARGUILLO es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Miquel Astorch es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Martínez Díez.

LegionariosTeam

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Manoel Caldelas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan José María Celis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José María Celis marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Secundino Gil Redonda de LegionariosTeam no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Joan Josep Barcons va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomás Urrea va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): LegionariosTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Héctor de la Obra va quedar-se sol davant el porter Tomás Urrea, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Joan Josep Barcons de LegionariosTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Juanma Cordera de LegionariosTeam va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Vega Bazán va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Rafael Soto López ocupà el lloc d'en Jesús Alacid al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de LegionariosTeam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.