Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

timinskas (796024) - Los Malacatones (1431724) » 487062455: T44/J12/IX

Liga 487062455 Información oficial sobre el partido 487062455 en Hattrick

25.10.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / IX.587 (60858)

timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 4 - 3 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
Óscar Capaguindegui (14') 1 - 0
David Vitores (30') 2 - 0
2 - 1 Paco Cebrián Descalzo (35')
Gonzalo Salazar Baraona (36') 3 - 1
David Leonardo Noriega (39') 4 - 1
4 - 2 Txomin Villaba (81')
4 - 3 Urdinso Artziniaga (87')
timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 4 - 3 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
timinskas Alineación oficial del equipo 'timinskas' en el partido 8 - 1 Los Malacatones Alineación oficial del equipo 'Los Malacatones' en el partido
Es un cenizo 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

timinskas

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. timinskas s'avançava en el marcador després que en Óscar Capaguindegui xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En David Vitores va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de timinskas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gonzalo Salazar Baraona va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Leonardo Noriega de timinskas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfredo Cendoya va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo Salazar Baraona de timinskas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Pepe Luis Cacos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Adrià Quiles va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Paredes de timinskas es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ouweis Rabah Chami, jugador de timinskas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Mariano Paredes, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Gonzalo Salazar Baraona semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Los Malacatones

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Paco Cebrián Descalzo va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Malacatones seguien lluitant fins al final. Al minut 81, fruit d'aquests esforços, Txomin Villaba va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors de Malacatones no defallien en cap moment. Producte d'això, en Urdinso Artziniaga va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Paco Cebrián Descalzo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Urdinso Artziniaga de Malacatones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Einar Insurandiaga de Malacatones s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.