Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta de Vigo Mortensen (798406) - Ahi va esssa (123106) » 487050772: T44/J4/IX

Liga 487050772 Información oficial sobre el partido 487050772 en Hattrick

30.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IX.379 (60650)

Celta de Vigo Mortensen Alineación oficial del equipo 'Celta de Vigo Mortensen' en el partido 3 - 1 Ahi va esssa Alineación oficial del equipo 'Ahi va esssa' en el partido
0 - 1 Alejandro Ortega (10')
Lucas Redondo (58') 1 - 1
Diego Torres Aragon (76') 2 - 1
Lucas Redondo (86') 3 - 1
Celta de Vigo Mortensen Alineación oficial del equipo 'Celta de Vigo Mortensen' en el partido 3 - 1 Ahi va esssa Alineación oficial del equipo 'Ahi va esssa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta de Vigo Mortensen Alineación oficial del equipo 'Celta de Vigo Mortensen' en el partido 3 - 1 Ahi va esssa Alineación oficial del equipo 'Ahi va esssa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Vigo Mortensen

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mortensen s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lucas Redondo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 58 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 76 gràcies a la jugada de Diego Torres Aragon, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Mortensen va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lucas Redondo va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Stefano Tartagni marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Lucas Redondo que va xutar a fora per molt poc.
  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Honorino Mangado va fer una magnífica aturada al minut 21, tot i el bon llançament de falta de Diego Torres Aragon.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Diego Torres Aragon tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Mortensen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marcos Laso en un 1 contra 1 amb el porter Honorino Mangado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 72, un contraatac del Mortensen no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Antonio Mauri perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Lucas Redondo de Mortensen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Laso de Mortensen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Inocencio Riquelme de Mortensen va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Joan Anton Llovera maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Ahi va esssa

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Alejandro Ortega va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de esssa i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): esssa van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Fernando Eregui no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Alejandro Ortega va estar a punt de posar per davant a esssa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sergio Ossorio va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Timoteu Do Sil va fer una jugada per la banda esquerra, però Sergio Ossorio va aturar el seu xut.