Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union de Chimeneas (485957) - mataderos barrio club (1460090) » 487050588: T44/J13/IX

Liga 487050588 Información oficial sobre el partido 487050588 en Hattrick

01.11.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / IX.375 (60646)

Union de Chimeneas Alineación oficial del equipo 'Union de Chimeneas' en el partido 1 - 2 mataderos barrio club Alineación oficial del equipo 'mataderos barrio club' en el partido
0 - 1 Jörg Zegula (47')
0 - 2 Raúl Iceta (63')
Pablo Eguniz (79') 1 - 2
Union de Chimeneas Alineación oficial del equipo 'Union de Chimeneas' en el partido 1 - 2 mataderos barrio club Alineación oficial del equipo 'mataderos barrio club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union de Chimeneas Alineación oficial del equipo 'Union de Chimeneas' en el partido 2 - 0 mataderos barrio club Alineación oficial del equipo 'mataderos barrio club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union de Chimeneas

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Chimeneas va acabar amb la pilota als peus de Pablo Eguniz que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Chimeneas va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Raúl Alapont va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Práxedes Gallinato va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chimeneas.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ramon Canet no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Canet de Chimeneas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Alapont de Chimeneas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Passats 10 minuts de joc, en Antonio Mestre de Chimeneas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Práxedes Gallinato, jugador de Chimeneas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Rubén Azorín, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Antonio Mestre va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

mataderos barrio club

Goles Goles

  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): José María Labraña Peña va deixar patent la seva inexperiència al minut 47, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Jörg Zegula va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a mataderos.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El contraatac de mataderos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Raúl Iceta va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): mataderos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gregori Tramuns va desviar el xut final de Jörg Zegula després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): El mataderos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 39 amb un llançament de falta perillós. En Raúl Iceta però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mataderos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Osorio Valdés va sortir per sobre el travesser.