Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rebollar Fútbol Club (1368995) - Los kilifain (48763) » 487044613: T44/J3/IX

Liga 487044613 Información oficial sobre el partido 487044613 en Hattrick

23.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / IX.269 (60540)

Rebollar Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Rebollar Fútbol Club' en el partido 2 - 2 Los kilifain Alineación oficial del equipo 'Los kilifain' en el partido
Antonio Romero (20') 1 - 0
1 - 1 Johnnie Binnella (47')
1 - 2 Johnnie Binnella (89')
Luis Albiol (89') 2 - 2
Rebollar Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Rebollar Fútbol Club' en el partido 2 - 2 Los kilifain Alineación oficial del equipo 'Los kilifain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rebollar Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Rebollar Fútbol Club' en el partido 3 - 4 Los kilifain Alineación oficial del equipo 'Los kilifain' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebollar Fútbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Antonio Romero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Aleix Crespiera s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Luis Albiol, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Quim Dolz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Izzeddine Ettaghi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jeroni Masferré! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Eduardo Luzón del Rebollar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Eduardo Luzón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rebollar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Manolo Gálvez ocupà el lloc d'en Quim Dolz al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Rebollar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Andrei Balo, jugador de Rebollar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 89. Sabas Cerdedelo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los kilifain

Goles Goles

  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de kilifain al minut 47. Johnnie Binnella va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a kilifain prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Johnnie Binnella.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jeroni Masferré va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Einar Castaños de kilifain es va guanyar la targeta groga merescudament.