Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEERA F.C. (794800) - fosso (314384) » 487044292: T44/J7/IX

Liga 487044292 Información oficial sobre el partido 487044292 en Hattrick

20.09.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / IX.263 (60534)

PEERA F.C. Alineación oficial del equipo 'PEERA F.C.' en el partido 6 - 2 fosso Alineación oficial del equipo 'fosso' en el partido
0 - 1 Atharratz Alaman (5')
0 - 2 Atharratz Alaman (13')
Manuel Pipó (23') 1 - 2
Pau Vilert (44') 2 - 2
Ernesto García de Llanilla (82') 3 - 2
Ernesto García de Llanilla (84') 4 - 2
Ernesto García de Llanilla (86') 5 - 2
Manuel Pipó (88') 6 - 2
PEERA F.C. Alineación oficial del equipo 'PEERA F.C.' en el partido 6 - 2 fosso Alineación oficial del equipo 'fosso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEERA F.C. Alineación oficial del equipo 'PEERA F.C.' en el partido 3 - 0 fosso Alineación oficial del equipo 'fosso' en el partido
Tiene bastante suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEERA F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Pepito Montells estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuel Pipó va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 23.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, PEERA van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Pau Vilert va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fosso. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernesto García de Llanilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PEERA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 82.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ernesto García de Llanilla de PEERA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del PEERA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ernesto García de Llanilla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): PEERA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Pipó va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Inocencio Ludeña del PEERA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitor Florit de PEERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pau Vilert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aitor Florit se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

fosso

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Quan passaven 5 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del fosso. En Atharratz Alaman va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 13 (Gol de penalti): fosso va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Atharratz Alaman va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Patiño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rómulo González de Prado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de fosso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arotz Danborinarena, però el porter rival va fer una gran aturada.