Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

galicia de caranza h (1419699) - Mbaye (488093) » 487041986: T44/J4/IX

Liga 487041986 Información oficial sobre el partido 487041986 en Hattrick

30.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IX.222 (60493)

galicia de caranza h Alineación oficial del equipo 'galicia de caranza h' en el partido 3 - 1 Mbaye Alineación oficial del equipo 'Mbaye' en el partido
David Coazo (33') 1 - 0
1 - 1 Carlos Desguanechs (34')
José Castillo de Araujo (44') 2 - 1
José Castillo de Araujo (50') 3 - 1
galicia de caranza h Alineación oficial del equipo 'galicia de caranza h' en el partido 3 - 1 Mbaye Alineación oficial del equipo 'Mbaye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
galicia de caranza h Alineación oficial del equipo 'galicia de caranza h' en el partido 4 - 0 Mbaye Alineación oficial del equipo 'Mbaye' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

galicia de caranza h

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Atxuri Madarte va acabar en una passada genial cap al jugador de galicia David Coazo, que va marcar el 1 - 0.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): galicia va posar-se per davant 2 - 1 al minut 44, quan José Castillo de Araujo va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a galicia i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 50 minuts de joc. Mentre en José Castillo de Araujo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): galicia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan David Coazo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valerio Saa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local José González per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tomás Sánchez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Castillo de Araujo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Valerio Saa gairebé va marcar per a galicia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Castillo de Araujo de galicia es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valerio Saa de galicia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): galicia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luis Troya no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leon Horner al camp.

Mbaye

Goles Goles

  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Carlos Desguanechs va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José González no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Moreno estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en José Javier Galarreta va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Luis Esquinas va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Enric Masriera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Carlos Desguanechs de Mbaye va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andoni Salas Rosales de Mbaye va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Cabanás de Mbaye amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Jesús Torres Nievas de Mbaye va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Cabanás va prendre el seu rol al minut 44.