Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tobogan F.C. (1602120) - R.MADRILE (1332260) » 487038800: T44/J7/IX

Liga 487038800 Información oficial sobre el partido 487038800 en Hattrick

20.09.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / IX.165 (60436)

Tobogan F.C. Alineación oficial del equipo 'Tobogan F.C.' en el partido 2 - 2 R.MADRILE Alineación oficial del equipo 'R.MADRILE' en el partido
0 - 1 Manuel de Caldas (11')
Fernando Radigales (20') 1 - 1
Iker Ceresoles (59') 2 - 1
2 - 2 Eduardo Rodríguez Gómez (61')
Tobogan F.C. Alineación oficial del equipo 'Tobogan F.C.' en el partido 2 - 2 R.MADRILE Alineación oficial del equipo 'R.MADRILE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tobogan F.C. Alineación oficial del equipo 'Tobogan F.C.' en el partido 3 - 3 R.MADRILE Alineación oficial del equipo 'R.MADRILE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobogan F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Fernando Radigales de Tobogan va aconseguir igualar el partit al minut 20, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Iker Ceresoles va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tobogan.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Iker Ceresoles va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tobogan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Gabriel Nora va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rupert Parlesak va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriel Nora! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

R.MADRILE

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel De Caldas quedar desmarcat i marcar per a R.MADRILE al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 160 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61 del partit, Eduardo Rodríguez Gómez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): R.MADRILE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Adam El-Araichi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Eduardo Rodríguez Gómez va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Knorr Garrido de R.MADRILE va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giovanni Caloni que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Alango Paskual va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adam El-Araichi de R.MADRILE es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rodolfo Llobera, jugador de R.MADRILE, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 13. Alango Paskual, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.