Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morvedre FC (1368599) - JGallego U.D. (492055) » 487038096: T44/J12/IX

Liga 487038096 Información oficial sobre el partido 487038096 en Hattrick

25.10.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / IX.152 (60423)

Morvedre FC Alineación oficial del equipo 'Morvedre FC' en el partido 1 - 0 JGallego U.D. Alineación oficial del equipo 'JGallego U.D.' en el partido
Anto Yurukov (74') 1 - 0
Morvedre FC Alineación oficial del equipo 'Morvedre FC' en el partido 1 - 0 JGallego U.D. Alineación oficial del equipo 'JGallego U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Morvedre FC Alineación oficial del equipo 'Morvedre FC' en el partido 1 - 4 JGallego U.D. Alineación oficial del equipo 'JGallego U.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morvedre FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 en Alfonso Iniesto va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Anto Yurukov podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Morvedre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Luis Núñez-Robles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, José Luis Nolde de Morvedre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Iniesto de Morvedre es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Ascariz de Morvedre es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Marcel·lí Margarit no li va importar gens ni mica.

JGallego U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Iñaki García quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): JGallego va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lluís Vall-llebrera va desviar el xut final de Jeroni Ripoll després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Víctor Berrendero Díaz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): JGallego va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Iñaki García es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Marco de JGallego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.