Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariscadores de Poio (794867) - Pantallu C.H. (1433322) » 487037021: T44/J10/IX

Liga 487037021 Información oficial sobre el partido 487037021 en Hattrick

11.10.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / IX.133 (60404)

Mariscadores de Poio Alineación oficial del equipo 'Mariscadores de Poio' en el partido 4 - 2 Pantallu C.H. Alineación oficial del equipo 'Pantallu C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mariscadores de Poio Alineación oficial del equipo 'Mariscadores de Poio' en el partido 3 - 4 Pantallu C.H. Alineación oficial del equipo 'Pantallu C.H.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariscadores de Poio

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mariscadores contenien la respiració mentre en Iván Gómez de la Vega s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 14 (Gol de falta): Adrià Tunica va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 14 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mariscadores va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Corral progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Mariscadores va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eduardo Corral va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Mariscadores van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Óscar Tomé no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Corral es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Eduardo Corral, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Álvaro Roca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iván Veleña de Mariscadores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Jaume Garau ocupà el lloc d'en Mauro Roca Martínez al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Mariscadores quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): Toribio Louzao no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Friedrich Müssig.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 80 va fer que Óscar Tomé de Mariscadores hagués d'abandonar el terreny de joc. Pep Cànaves va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eduardo Corral no li va importar gens ni mica.

Pantallu C.H.

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 53 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Manuel Buendía González.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Hortensio Sáenz Oliván va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pantallu i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Fernán Gómez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iván Veleña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergio Aranzadi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hortensio Sáenz Oliván.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Alessandro Lorenzi que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.