Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallekas Team (995774) - ValMon CF (994147) » 487034701: T44/J4/IX

Liga 487034701 Información oficial sobre el partido 487034701 en Hattrick

30.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IX.92 (60363)

Vallekas Team Alineación oficial del equipo 'Vallekas Team' en el partido 0 - 2 ValMon CF Alineación oficial del equipo 'ValMon CF' en el partido
0 - 1 Martín Irauqui (24')
0 - 2 Mohammed El-Aïssaoui (67')
Vallekas Team Alineación oficial del equipo 'Vallekas Team' en el partido 0 - 2 ValMon CF Alineación oficial del equipo 'ValMon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vallekas Team Alineación oficial del equipo 'Vallekas Team' en el partido 2 - 2 ValMon CF Alineación oficial del equipo 'ValMon CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallekas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Vallekas va estar a punt d'arribar en un córner. En Guillermo Cerrillo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Carlos Rupérez quasi dona a Vallekas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61, Sergio Aísa de Vallekas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Vallekas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Silveri Bordoy no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Toño Gumiel al camp.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Vallekas Ofelio Baranda va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Stelică Mirea va entrar en el seu lloc.

ValMon CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Martín Irauqui va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, VMCF va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mohammed El-Aïssaoui.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Toni Cerezuela, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martín Irauqui no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Juan José Leon Urquijo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VMCF va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martín Irauqui va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Leon Urquijo.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juan José Leon Urquijo de VMCF per doble groga al minut 68.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Manuel Sastre va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de VMCF estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.