Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gustavosfc (1437013) - kanyitabrava F.C (1462021) » 487034655: T44/J6/IX

Liga 487034655 Información oficial sobre el partido 487034655 en Hattrick

13.09.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / IX.91 (60362)

gustavosfc Alineación oficial del equipo 'gustavosfc' en el partido 1 - 2 kanyitabrava F.C Alineación oficial del equipo 'kanyitabrava F.C' en el partido
0 - 1 Paco Pombo (6')
0 - 2 Pablo Gomendradi (25')
Gumersindo Aparicio (84') 1 - 2
gustavosfc Alineación oficial del equipo 'gustavosfc' en el partido 1 - 2 kanyitabrava F.C Alineación oficial del equipo 'kanyitabrava F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
gustavosfc Alineación oficial del equipo 'gustavosfc' en el partido 2 - 3 kanyitabrava F.C Alineación oficial del equipo 'kanyitabrava F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gustavosfc

Goles Goles

  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Manuel García-Sala de gustavosfc va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gumersindo Aparicio, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de gustavosfc la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): gustavosfc va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 29 que Daniel Sacristán no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gumersindo Aparicio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 42 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gustavosfc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Robby Byron, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Joaquín Campanga va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Arin Ihabar no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arin Ihabar de gustavosfc es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerio López Rojas.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Campanga de gustavosfc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

kanyitabrava F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paco Pombo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a kanyitabrava.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pablo Gomendradi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Castelló va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gonzalo Uclés es va quedar sol davant del porter, al minut 49. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arin Ihabar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de kanyitabrava va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ivan Fargas, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de kanyitabrava Pablo Gomendradi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ivan Fargas va entrar en el seu lloc.