Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wassita (117837) - marfys (1430351) » 487032402: T44/J3/IX

Liga 487032402 Información oficial sobre el partido 487032402 en Hattrick

23.08.2014 15:40:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / IX.51 (60322)

wassita Alineación oficial del equipo 'wassita' en el partido 2 - 0 marfys Alineación oficial del equipo 'marfys' en el partido
Atanas Apostolov (53') 1 - 0
Anastasio López (87') 2 - 0
wassita Alineación oficial del equipo 'wassita' en el partido 2 - 0 marfys Alineación oficial del equipo 'marfys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wassita Alineación oficial del equipo 'wassita' en el partido 1 - 1 marfys Alineación oficial del equipo 'marfys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,6 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wassita

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del marfys. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Atanas Apostolov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del wassita es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 53.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del wassita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anastasio López va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En David Noval va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de wassita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfredo Ramírez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Arnáez.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Arnáez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

marfys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Cesc Belda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Ángel Mijares va estar a punt de posar per davant a marfys amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 方 (Fang) 慈隆 (Cilong) va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Balentin Erroitzenea va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Anastasio López haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a marfys al minut 74.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de marfys Guillermo Mariñas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Josep Maria Fornals va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): marfys va fer una substitució al minut 60. Tegama Outbi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vasil Todorov.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Fernando Esqueda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francesc Pellicé.