Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brosa FC (1456748) - Tarabicu (1461180) » 487028425: T44/J1/VIII

Liga 487028425 Información oficial sobre el partido 487028425 en Hattrick

09.08.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VIII.2028 (179571)

S. Oliveira Alineación oficial del equipo 'S. Oliveira' en el partido 0 - 1 arc floresta Alineación oficial del equipo 'arc floresta' en el partido
0 - 1 Wassim Jebbouri (69')
S. Oliveira Alineación oficial del equipo 'S. Oliveira' en el partido 0 - 1 arc floresta Alineación oficial del equipo 'arc floresta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S. Oliveira Alineación oficial del equipo 'S. Oliveira' en el partido 3 - 0 arc floresta Alineación oficial del equipo 'arc floresta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. Oliveira

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Sánchez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Vázquez Cano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Mantzio Gozategi de Oliveira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Oliveira va fer una substitució al minut 82. Mantzio Gozategi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Hocera.

arc floresta

Goles Goles

  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el floresta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Wassim Jebbouri aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del floresta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Esquina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Rubio Cerro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Huidobro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de floresta, en Manuel Esquina, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Wassim Jebbouri, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.