Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JOSEJO's TEAM (1578077) - Real Goá F.C. (313847) » 487026011: T44/J2/VIII

Liga 487026011 Información oficial sobre el partido 487026011 en Hattrick

16.08.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VIII.1985 (179528)

Moratalad Alineación oficial del equipo 'Moratalad' en el partido 2 - 2 Maquines del sexe Alineación oficial del equipo 'Maquines del sexe' en el partido
0 - 1 Jalal Sqalli (9')
Edelmiro Becerra (27') 1 - 1
Moisés Villa (32') 2 - 1
2 - 2 Jesús Barrero Ortega (40')
Moratalad Alineación oficial del equipo 'Moratalad' en el partido 2 - 2 Maquines del sexe Alineación oficial del equipo 'Maquines del sexe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moratalad Alineación oficial del equipo 'Moratalad' en el partido 2 - 1 Maquines del sexe Alineación oficial del equipo 'Maquines del sexe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,1 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalad

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edelmiro Becerra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Moratalad empatava el partit, 1 a 1, al minut 27.
  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Moisés Villa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Moisés Villa quasi dona a Moratalad l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domingo Sande Guzmán de Moratalad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que 古 (Gu) 英瀚 (Yinghan) de Moratalad hagués d'abandonar el terreny de joc. Asier Abiña va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Maquines del sexe

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Maquines va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jalal Sqalli va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per Maquines va ser Jesús Barrero Ortega, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Maquines van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Cegastia, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Bilintx Bidagille de Maquines, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Maquines va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bilintx Bidagille, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.