Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

man utds (1414046) - Sant Esteve F.C (440193) » 487022100: T44/J3/VIII

Liga 487022100 Información oficial sobre el partido 487022100 en Hattrick

23.08.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VIII.1915 (179458)

Nástic de Tarragona Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Nástic de Tarragona Club de Fútbol' en el partido 0 - 1 Sant Esteve F.C Alineación oficial del equipo 'Sant Esteve F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nástic de Tarragona Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Nástic de Tarragona Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Sant Esteve F.C Alineación oficial del equipo 'Sant Esteve F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nástic de Tarragona Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Joaquín Giménez del Tarragona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Joaquín Giménez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Manolo Maeso Sánchez hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Haritz Manda va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Arnau Claris de Tarragona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sant Esteve F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Esteve va ser finalitzada des de l'esquerra per Joel Sarlé al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Markel Iñigo, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Tarragona, però Fernando Pérez de Leon no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Villa Fernández de Esteve es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Manuel Villa Fernández va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Santiago Elso de Esteve s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Jaume Ubach de Esteve va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Honorato Cuiña va prendre el seu rol al minut 30.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Luis Travesedo de Esteve va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francés Laguna Caro va entrar en el seu lloc.