Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esburbats FC (799130) - Guadalquivir C.F (1582297) » 487021517: T44/J12/VIII

Liga 487021517 Información oficial sobre el partido 487021517 en Hattrick

25.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VIII.1904 (179447)

Cabañas promesas Alineación oficial del equipo 'Cabañas promesas' en el partido 0 - 3 Beberly Tronax Alineación oficial del equipo 'Beberly Tronax' en el partido
0 - 1 Juanma Rubio Morales (18')
0 - 2 Jorge Rivero Osuna (38')
0 - 3 Juanma Rubio Morales (81')
Cabañas promesas Alineación oficial del equipo 'Cabañas promesas' en el partido 0 - 3 Beberly Tronax Alineación oficial del equipo 'Beberly Tronax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabañas promesas Alineación oficial del equipo 'Cabañas promesas' en el partido 2 - 1 Beberly Tronax Alineación oficial del equipo 'Beberly Tronax' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabañas promesas

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Antonio Caunedo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Caunedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Montalvo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Antonio Caunedo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pepe Romero Velasco.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Pepe Romero Velasco que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Beberly Tronax

Goles Goles

  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): Jorge Santolo la Cruz va deixar patent la seva inexperiència al minut 18, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Juanma Rubio Morales va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Beberly.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Jorge Rivero Osuna de Beberly va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Beberly va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Juanma Rubio Morales rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beberly va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xenaro Cambeo va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Albert Montagud es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Miguel Silva Carvajal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Gómez de Pedroso de Beberly amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.