Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuego dragon (1432443) - Segorbe Plus (1367394) » 487003307: T44/J9/VIII

Liga 487003307 Información oficial sobre el partido 487003307 en Hattrick

04.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VIII.1579 (179122)

Club Deportivo Tudelano Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tudelano' en el partido 2 - 0 UE Hostalets Alineación oficial del equipo 'UE Hostalets' en el partido
Jordi Romeu (15') 1 - 0
Diego Cajal (69') 2 - 0
Club Deportivo Tudelano Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tudelano' en el partido 2 - 0 UE Hostalets Alineación oficial del equipo 'UE Hostalets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Tudelano Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tudelano' en el partido 1 - 1 UE Hostalets Alineación oficial del equipo 'UE Hostalets' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,2 % 34,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Tudelano

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Jordi Romeu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Deportivo es posava per davant!
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Diego Cajal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Werner Aelst no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lenn Vanglabeke estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Cajal de Deportivo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jordi Devesa al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramon Celades va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Prata de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

UE Hostalets

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Erasmo Brandeso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Apoena Avelino va fer una jugada per la banda esquerra, però Alfredo Pinheiro va aturar el seu xut.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Hostalets van sortir al contraatac al minut 50, però Rafael Amieva va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Rafael Amieva quasi aconsegueix empatar per Hostalets al minut 61, però Alfredo Pinheiro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Erasmo Brandeso de Hostalets va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Epifanio Gradín va prendre el seu rol al minut 27.
  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Marko Scheuer, jugador de Hostalets, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 68. Marian Jodłowiec, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Marko Scheuer no era cap impediment.