Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOLETUM TEAM CITY (1370503) - AEOM C.F. (489266) » 486996306: T44/J9/VIII

Liga 486996306 Información oficial sobre el partido 486996306 en Hattrick

04.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VIII.1454 (178997)

C.F. El Castell Alineación oficial del equipo 'C.F. El Castell' en el partido 0 - 2 Nae C.F. Alineación oficial del equipo 'Nae C.F.' en el partido
0 - 1 Faustino Canzobre (18')
0 - 2 Dionís Maranges (20')
C.F. El Castell Alineación oficial del equipo 'C.F. El Castell' en el partido 0 - 2 Nae C.F. Alineación oficial del equipo 'Nae C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. El Castell Alineación oficial del equipo 'C.F. El Castell' en el partido 3 - 1 Nae C.F. Alineación oficial del equipo 'Nae C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. El Castell

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): CFC van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Leopoldo Gabín no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hugo Sánchez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CFC, però el xut de Leopoldo Gabín va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): CFC va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Hugo Sánchez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Valcárcel de CFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nae C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Faustino Canzobre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Dionís Maranges de C.F. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Richi Balseiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nicolàs Boj no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nicolàs Boj va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.F. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Roger Colomina va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Diego Anero de C.F. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.