Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prior CC (122116) - Anzardas (436371) » 486990031: T44/J8/VIII

Liga 486990031 Información oficial sobre el partido 486990031 en Hattrick

27.09.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VIII.1342 (178885)

Puigdroga F.C. Alineación oficial del equipo 'Puigdroga F.C.' en el partido 0 - 3 Soldados legendarios Alineación oficial del equipo 'Soldados legendarios' en el partido
0 - 1 Íñigo Vejo (28')
0 - 2 Eugen Diggelmann (35')
0 - 3 Sébastien Bellion (78')
Puigdroga F.C. Alineación oficial del equipo 'Puigdroga F.C.' en el partido 0 - 3 Soldados legendarios Alineación oficial del equipo 'Soldados legendarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puigdroga F.C. Alineación oficial del equipo 'Puigdroga F.C.' en el partido 2 - 1 Soldados legendarios Alineación oficial del equipo 'Soldados legendarios' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puigdroga F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Jaquinot va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Puigdroga va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roli Munster va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ged Coates va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Luis Gimenez Adaní va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jack Bacon per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Puigdroga Krastyo Krústev va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Faruk Yöne va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Puigdroga es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mohd Aladdin Hariri no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nico Vázquez al camp.

Soldados legendarios

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): legendarios va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Íñigo Vejo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eugen Diggelmann de legendarios l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sébastien Bellion, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): legendarios quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eugen Diggelmann va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): legendarios van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 54 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eugen Diggelmann no va ser gens encertat.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Jack Bacon de legendarios va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de legendarios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hugo Gangneux va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jack Bacon de legendarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Íñigo Vejo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Gavino Giulietti de legendarios va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfred Goodrich va prendre el seu rol al minut 55.