Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafe CFSAD (1339477) - Rojiblanca F.C. (1594806) » 486988346: T44/J6/VIII

Liga 486988346 Información oficial sobre el partido 486988346 en Hattrick

13.09.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VIII.1312 (178855)

Fuaya Team Alineación oficial del equipo 'Fuaya Team' en el partido 0 - 2 Celtic de Cornellà Alineación oficial del equipo 'Celtic de Cornellà' en el partido
0 - 1 Elizalde Moreno (24')
0 - 2 Elizalde Moreno (31')
Fuaya Team Alineación oficial del equipo 'Fuaya Team' en el partido 0 - 2 Celtic de Cornellà Alineación oficial del equipo 'Celtic de Cornellà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fuaya Team Alineación oficial del equipo 'Fuaya Team' en el partido 0 - 4 Celtic de Cornellà Alineación oficial del equipo 'Celtic de Cornellà' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuaya Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Fuaya van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però José Montero Escobar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joona Luoma va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 30 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cayo de Fuaya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro Iragorria s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Celtic de Cornellà

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Elizalde Moreno sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 24 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Cornellà va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Elizalde Moreno.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Ottomar Goldmann va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): El Cornellà va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 6 amb un llançament de falta perillós. En Nándor Molnár-Pap però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fuaya. La jugada d'estratègia del Cornellà per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ottomar Goldmann va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bastian Heimbeck de Cornellà la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Peter Edby de Cornellà va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Cornellà, en Joona Luoma, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Cornellà va fer una substitució al minut 89. Tito Elezarriaga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pafnucy Kliński.