Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EASO K.E. (1337487) - Clotter team (1462865) » 486984273: T44/J10/VIII

Liga 486984273 Información oficial sobre el partido 486984273 en Hattrick

11.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VIII.1239 (178782)

Azkar F.C Alineación oficial del equipo 'Azkar F.C' en el partido 2 - 2 steaua no es potable Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Azkar F.C Alineación oficial del equipo 'Azkar F.C' en el partido 2 - 5 steaua no es potable Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azkar F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Als 39 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Azkar va acabar amb la pilota als peus de Piotr Białobrzewski que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Joan David Santonja de Azkar va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Gino Ciociola va fallar un penal al minut 64, davant la desesperació dels aficionats.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Daniel Sánchez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Azkar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gino Ciociola en un 1 contra 1 amb el porter Wilibrord Maasland, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andri Lambrigger.

steaua no es potable

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a potable prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michaël Guillevic.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Candido Maimone de potable va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Jorma Uttula, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joni Iljin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Romuald Gorzkiewicz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Ismael Guelbás va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Michael Jensen va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Jakub Jankowicz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefan Gärtner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Jorma Uttula va sortir coix del terreny de joc, substituït per Michaël Guillevic. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Michael Jensen, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.