Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berymon (1334829) - Atlético Villapalacios (990281) » 486983044: T44/J11/VIII

Liga 486983044 Información oficial sobre el partido 486983044 en Hattrick

18.10.2014 15:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VIII.1217 (178760)

Insensatos CF Alineación oficial del equipo 'Insensatos CF' en el partido 4 - 0 Punk Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Punk Soccer Club' en el partido
Alfredo García de Piedra (40') 1 - 0
Jonathan Canela (58') 2 - 0
Ángel María Sagaseta (77') 3 - 0
Jonathan Canela (85') 4 - 0
Insensatos CF Alineación oficial del equipo 'Insensatos CF' en el partido 4 - 0 Punk Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Punk Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Insensatos CF Alineación oficial del equipo 'Insensatos CF' en el partido 4 - 0 Punk Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Punk Soccer Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insensatos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Insensatos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alfredo García de Piedra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Jonathan Canela va augmentar l'avantatge de Insensatos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Insensatos va augmentar la diferència quan Ángel María Sagaseta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Insensatos a 4 - 0. Jonathan Canela va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonathan Canela va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ignacio Molino García va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alfredo García de Piedra aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Insensatos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Molino García, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Agustín Sole va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Lolo Amigo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Oskar Falklund va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Canela de Insensatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 5 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Insensatos puguin veure en Jaber Youssari jugant de nou; ja que al minut 5 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Agustín Sole el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Luis Carlos Pichimata de Insensatos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Punk Soccer Club

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jairo Cuadra de Soccer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jairo Cuadra va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Soccer va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Souhaïb Alaoui va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Toni Martínez Tejada.